Vrouw van doodgestoken snackbareigenaar in tranen na uitspraak: 'De pijn zit zo diep'

Xiao reageert emotioneel op het vonnis van de rechter
Xiao reageert emotioneel op het vonnis van de rechter © Omroep West
DEN HAAG - 'De straf is sowieso te licht, het is echt niks. Mijn liefste man en de beste vader van mijn kinderen zal nooit meer terugkomen. De pijn zit zo diep.' Xiao reageert in tranen op de uitspraak van de rechter. Een 15-jarig meisje werd donderdag door de rechtbank veroordeeld tot één jaar cel en jeugd-tbs voor het doodsteken van snackbareigenaar You Wei Chen. Ook twee andere tieners zijn veroordeeld.
Bekijk hier de reactie van Xiao op het vonnis:
Vrouw van doodgestoken snackbareigenaar in tranen na rechtszaak
De eigenaar van cafetaria Houtwijk, You Wei Chen (39), werd op 27 januari van dit jaar rond 21.00 uur doodgestoken op het Dr. H.E. Van Geldererf in Den Haag, vlakbij zijn huis. Vlak voor de steekpartij werden hij en zijn vrouw geslagen en geschopt. Dat gebeurde na een ruzie met een groepje jongeren op de parkeerplaats bij een supermarkt.
Dat groepje jongeren bestond uit de 15-jarige Imani C. en broer en zus Maryan C. (17) en Jayden C. (17). Imani en Maryan hebben volgens de rechtbank een vechtpartij uitgelokt. Jayden voegde zich die avond bij de twee tieners en deelde klappen en schoppen uit aan de man en vrouw. Uiteindelijk wordt Imani als de persoon gezien die You Wei Chen om het leven heeft gebracht door hem drie keer te steken. Chen werd tijdens de steekpartij geraakt in zijn bovenlichaam en hals en overleed kort daarna in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.