Man (25) in rug gestoken tijdens vechtpartij tussen twee groepen

De man die de politie nog zoekt
De man die de politie nog zoekt © Politie
DEN HAAG - Bij een vechtpartij tussen twee groepen mannen is een 25-jarig slachtoffer in zijn rug gestoken. De politie weet wie zes van de zeven mannen zijn die bij de vechtpartij waren betrokken. Eén van hen wordt nog gezocht. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij een mes bij zich heeft.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 24 oktober. Meer zaken zijn hier te vinden.
De ene groep bestaat uit drie mannen, die in de nacht van zondag 19 februari in een bar aan de Loosduinseweg in Den Haag zijn geweest. Op het moment dat ze rond 2.30 uur vertrekken en richting de Regentesselaan lopen, merken twee van hen dat hun vriend niet meer achter hen loopt.
Hij blijkt op de grond te liggen en wordt geslagen door iemand, terwijl een groepje mannen omheen staat. De twee willen hun vriend helpen en raken dan betrokken bij een vechtpartij met de andere groep. Die bestaat uit vier mannen.
Vechtpartij eindigt met steekwond in rug - Team West
Er is een hoop geduw en getrek en over en weer vallen er klappen. Plotseling wordt één van de mannen uit het groepje van drie van achteren vastgepakt en hij voelt een pijnscheut. Hij blijkt in zijn rug te zijn gestoken en moet daarvoor naar het ziekenhuis.
Als de gewaarschuwde politie arriveert, zijn zes van de zeven mannen nog op de Loosduinseweg. Hiervan is dus bekend wie het zijn. De zevende is al vertrokken en zijn identiteit is tot nu toe onbekend. Om duidelijk te krijgen wie wat heeft gedaan en waarom, toont de politie beeld van hem.

Opvallende kleding

De man die nog wordt gezocht houdt op een gegeven moment een mes vast, achter zijn rug. Hij draagt een wit met zwarte jas met daaronder een blauw met roze vest. Ook zijn schoenen vallen op: die zijn zwart met geel.

Herkent u hem?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem