Prijs Postcode Loterij van 1 miljoen euro gevallen in straat: 'Wat geweldig'

De winnaars
De winnaars © Jurgen Jacob Lodder
NOORDWIJK - Bewoners van het Jan van Kanhof in Noordwijk hebben wel een heel goed begin van hun weekend. Ze zijn in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij Miljoenennacht. De buren mochten met elkaar maar liefst 1 miljoen euro verdelen.
Gaston Starreveld stond donderdag- op vrijdagnacht voor de deur van de elf winnaars. Ze hebben een bedrag van tussen de 52.631 en 157.894 euro gewonnen, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.
Zo wonnen Debby en Hein een bedrag van 52.631 euro en ze weten al wat ze met dat geld gaan doen. 'We willen graag een mooie reis maken met ons gezin.' Ook Susan werd midden in de nacht verrast met een cheque van 105.263 euro. 'Wat geweldig! Hier ga ik iets leuks voor de kinderen mee doen.'

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een loterij met een grote prijs dit jaar in onze regio valt. In maart van dit jaar won een Hagenaar een miljoen euro en in Leiden viel de straatprijs.
Begin dit jaar won een andere Hagenaar nog een miljoen euro bij de Lotto. Die prijswinnaar was eerst nog een week spoorloos, maar werd uiteindelijk getraceerd. Ook vorige maand werd een andere inwoner van Den Haag in één klap miljonair.