112-nieuws | Politie doet onderzoek na schietincident - Overvaller doet greep uit kassa supermarkt

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
DEN HAAG - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 9 november.

Politie doet onderzoek na schietincident

Op de Binckhorstlaan in Den Haag heeft donderdagavond een schietincident plaatsgevonden. Dat meldt de politie. Niemand raakte gewond. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht door de politie. Ook roept de politie mensen die iets gezien of gehoord hebben op om zich te melden.

Man doet greep uit kassa supermarkt tijdens overval

Een nog onbekende man heeft woensdagavond een supermarkt aan de Oudemansstraat in Den Haag overvallen. Rond 18.00 uur vroeg de man aan een winkelmedewerker of er sigaretten waren, maar die had de medewerker niet.
Daarna ging de verdachte weg, om even later met een mogelijk vuurwapen terug te komen. Daarmee bedreigde hij de supermarktbediende, en deed een greep uit de kassa. De overvaller vertrok met een onbekend geldbedrag richting de Reinwardtstraat in de Haagse Molenwijk.
De licht getinte man is tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.90 meter lang en hij droeg een zwarte jas met een grote capuchon. Verder had hij zwarte handschoenen aan met drie witte strepen, en hij droeg witte zolen van Adidas. Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de politie.

Man valt van dak

Aan de Lindehove in Kwintsheul is donderdagmiddag een man van het dak gevallen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de man er nu aan toe is, weet de politiewoordvoerster niet. Wat de man precies op het dak deed is niet duidelijk.

Zwaargewonde vrouw uit brandende woning gered

Bij een woningbrand donderdagochtend aan de Herenstraat in Rijswijk is een vrouw zwaargewond geraakt. Zij is door opgetrommelde brandweerlieden uit het huis gered. Daarvoor werd een hoogwerker gebruikt. De vrouw liep zware brandwonden op.

Brand in silo vol papier en hout

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk heeft donderdagochtend brand gewoed. Het vuur ontstond in een silo waar papier- en houtzaagsel lag opgeslagen. Zeven personen zijn door ambulancebroeders onderzocht, omdat zij rook hadden ingeademd.

Automobilist crasht op geparkeerde auto's

Een automobilist heeft in de nacht van woensdag op donderdag een ravage aangericht in de Van der Neerstraat (Schilderswijk) in Den Haag. Een aantal auto's raakte zwaar beschadigd. Rond 0.45 uur verloor de man door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en crashte op geparkeerde voertuigen. De klap was zo hard, dat meerdere voertuigen uit hun parkeervak schoten.