112-nieuws | Automobilist zwaargewond na botsing tegen boom - Mogelijk drugslab in portiek

Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer
Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 13 november.

Automobilist zwaargewond na botsing tegen boom

Bij een botsing op de Burgemeester Kampschöerstraat in Monster is een automobilist zwaargewond geraakt. Op foto's is te zien dat de auto tegen een boom is gebotst.
Het verkeersongeluk gebeurde maandag even na 16.00 uur, ter hoogte van de Choorstraat. Tal van hulpdiensten kwamen op de melding af, waaronder artsen uit een traumahelikopter.

Mogelijk drugslab in portiekwoning

In een portiekwoning in Den Haag is mogelijk een drugslab ontdekt. Dat laat de politie maandagavond weten. Agenten en brandweerlieden werden om 21.45 uur naar de woning aan de Pasteurstraat in stadsdeel Laak gestuurd. Daar vindt uitgebreid onderzoek plaats.

Jongeren met elkaar op de vuist op snelweg

Meerdere jongeren gingen zondagavond met elkaar op de vuist op de A4, meldt de politie. De snelweg was zondagavond lange tijd gesloten vanwege een groot ongeluk, maar niet alleen daardoor kwamen mensen dus vast te zitten op de snelweg. Op videobeelden is te zien hoe de jongeren hard op elkaar inslaan.
Volgens de politie gingen de jongeren rond 20.30 uur met elkaar op de vuist. De toedracht is onduidelijk, de politie heeft geen verdachten aangehouden.

'Stevig gesprek' met afstekers vuurwerk

Agenten van het politiebureau in Westland hebben een 'stevig gesprek' gevoerd met jongeren die verdacht worden van het afsteken van vuurwerk. Al geruime tijd wordt in 's-Gravenzande en andere dorpskernen van de gemeente gevraagd om vuurwerkoverlast te melden, en te filmen.
Op een aantal beelden zijn minderjarige afstekers van vuurwerk door agenten herkend. Hierop was te zien dat er niet alleen vuurwerk werd afgestoken, maar ook in de prullenbak werd gegooid. Er volgden drie huisbezoeken, maar daar werd geen vuurwerk meer gevonden. Wel spreekt de politie over 'stevige gesprekken' met de minderjarigen en hun ouders.