112-nieuws | A12 afgesloten na ongeluk, auto op z'n kant - Drugslab ontdekt in huis

Een van de auto's die betrokken was bij de botsing op de A12
Een van de auto's die betrokken was bij de botsing op de A12 © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 14 november.

Drugslab ontdekt in huis in Den Haag, woningen ontruimd

In het woning aan de Pasteurstraat in Den Haag is maandagavond een drugslab ontdekt. Agenten kwamen daar na een melding van een chemische lucht. Omdat er mogelijk gevaarlijke stoffen waren, is de omgeving van de woning afgezet en zijn omliggende huizen ontruimd.
De brandweer heeft het verdachte pand opengebroken. Agenten zijn vervolgens naar binnengegaan en hebben onder andere jerrycans met onbekende stoffen aangetroffen. Omdat het lab niet in gebruik was en er daardoor geen sprake was van gevaar voor de omgeving, konden omwonenden vrij snel terug naar huis.

A12 afgesloten na ongeluk, auto op z'n kant na botsing

De A12 is maandagavond vlak voor middernacht, tot diep in de nacht, afgesloten geweest na een ongeluk. Twee auto's waren op elkaar gebotst. Eén van de voertuigen is op de zijkant beland.
Het ongeluk gebeurde tussen Gouda en Reeuwijk. De snelweg werd na de aanrijding afgesloten. Hoe de inzittenden eraan toe zijn is niet bekend.

Man (29) aangehouden na achtervolging

De politie heeft maandagnacht na een korte achtervolging een 29-jarige man uit Gouda aangehouden. De verdachte had in de omgeving van Reeuwijk meerdere verkeersovertredingen gemaakt. Ook negeerde hij een stopteken en ging er vandoor.
Hij werd uiteindelijk in de Merlijnstraat in Gouda aangehouden. De verdachte vloog daar uit de bocht en kwam tot stilstand tegen twee geparkeerde voertuigen. De man rende vervolgens weg maar is later aangehouden.