112-nieuws | Brand in stapel hooibalen - Hagenaar herkent zichzelf in Opsporing Verzocht

© District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 15 november.

Brand in stapel hooibalen

In een stapel hooibalen in Delfgauw is woensdag aan het eind van de middag brand uitgebroken. De balen liggen bij Hoeve Biesland aan de Bieslandseweg. Bij de brand kwam veel rook vrij wat voor overlast in de omgeving kon zorgen, meldt de brandweer. 'Mocht u last hebben van de brandlucht, sluit dan ramen en deuren en zet de mechanische ventilatie uit', luidde het advies.
De brand was na ongeveer 2,5 uur onder controle. Na het nablussen kon de brandweer terug naar de kazerne.

Hagenaar herkent zichzelf in Opsporing Verzocht en meldt zich

Een 55-jarige man uit Den Haag zit in de cel voor een gewapende overval op een juwelier in Rotterdam, afgelopen zomer. De Hagenaar herkende zichzelf op beelden die dinsdagavond te zien waren in Opsporing Verzocht en stapte daarop zelf naar de politie.
De overval was op 15 juli in een juwelierszaak in Rotterdam. Medewerkers van de winkel werden bedreigd met een vuurwapen. De overvallers sloegen met sieraden op de vlucht. De Hagenaar is inmiddels de derde verdachte die is aangehouden in de zaak. Ze zitten alle drie nog vast.
Gewapende overval in Rotterdamse juwelierszaak
Gewapende overval in Rotterdamse juwelierszaak © Media TV