Straat wint miljoen euro in Postcode Loterij: 'Ik heb lot op dit tijdelijke adres'

De gelukkige winnaars uit Leidschendam
De gelukkige winnaars uit Leidschendam © Postcode Loterij/Jurgen Jacob Lodder
LEIDSCHENDAM - Een mooie verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij uit Leidschendam. Zij hebben samen namelijk 1 miljoen euro gewonnen.
Twee van de winnaars uit de Voorburgseweg deden met twee loten mee en wonnen 222.222 euro. 'We willen een nieuwe badkamer. En een nieuwe keuken', vertellen ze.
Elly wint, evenals de vier andere geluksvogels, 111.111 euro. Maar Elly heeft pure mazzel. 'Ik heb een lot op dit tijdelijke adres.' De vrouw woont nu bij haar dochter terwijl haar nieuwe huis wordt afgebouwd. Op haar tijdelijke adres had ze een lot. 'Ik wil graag een nieuwe auto. En iets aan de kinderen geven.'

Andere prijswinnaars

Het is niet de eerste keer dat een loterij met een grote prijs dit jaar in onze regio valt. In maart van dit jaar won een Hagenaar 1 miljoen euro in de Staatsloterij en in Leiden viel de straatprijs van de Postcode Loterij.
Begin dit jaar won een andere Hagenaar nog 1 miljoen euro bij de Lotto. Die prijswinnaar was eerst nog een week spoorloos, maar werd uiteindelijk getraceerd. Ook in oktober werd een inwoner van Den Haag in één klap miljonair. Ruim een week geleden was het raak in Noordwijk en Pijnacker.