Vermiste man is mogelijk ontvoerd

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
DEN HAAG - De 27-jarige Lakshan Navaradnam die sinds zondagochtend wordt vermist vanuit Den Haag, is mogelijk ontvoerd. De politie laat dinsdagmiddag weten daar sterk rekening mee te houden. De Hagenaar is zondag rond 10.30 uur voor het laatst gezien in de omgeving van de Vigelandstraat in de Haagse wijk Wateringse Veld. Zijn naasten maken zich grote zorgen.
Update woensdag 6 december: De ontvoerde 27-jarige man uit Den Haag is terecht. Het lukte hem uit een woning te ontsnappen, waar hij tegen zijn wil werd vastgehouden.
'Op die zondagmiddag is er bij de politie aangifte gedaan van zijn vermissing', meldt de politie. Een groot team van rechercheurs is op dit moment bezig met de zaak en probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. 'De politie onderzoekt meerdere scenario's.'
Lakshan Navaradnam heeft zijn huis zondag verlaten en is vertrokken in een zwarte Volkswagen Polo met kenteken X-254-GJ. De wagen is nog niet teruggevonden. Mensen met informatie worden dringend verzocht de politie te bellen.