Man die zijn vrouw vermoedelijk doodschoot zelf overleden aan verwondingen

© Regio15
RIJSWIJK - De man die afgelopen weekend vermoedelijk zijn 45-jarige vrouw doodschoot in een woning aan de Lange Dreef in Rijswijk is woensdagavond zelf overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt het Openbaar Ministerie.
De man werd in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond aangetroffen nadat zijn vrouw dood in haar woning werd gevonden. De politie zag hem als mogelijke schutter en verdachte. Hij woonde volgens de politie in het huis waar is geschoten.
Burgemeester Huri Sahin van Rijswijk noemde de dood van de vrouw een 'familiedrama' en sprak van een 'afschuwelijke gebeurtenis', die 'intens verdrietig en tragisch' is.

Harde knallen

Bewoners van de Lange Dreef werden wakker van twee harde knallen. De eerste knallen waren vermoedelijk de schoten op de vrouw. De laatste twee knallen vermoedelijk de schoten waarmee de man zichzelf wat wilde aandoen.
Het OM liet woensdag al weten dat de man te zwaar gewond was om te kunnen worden verhoord. Donderdag meldt het OM dat de man aan zijn verwondingen is overleden. 'De politie zal het onderzoek afronden', zegt het Openbaar Ministerie.