112-nieuws | Vrouw uit auto gered na botsing met tram - Stapel grofvuil in brand

De brandweer moest de vrouw bevrijden uit de auto
De brandweer moest de vrouw bevrijden uit de auto © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 3 december.

Vrouw uit auto gered na botsing met tram

Een automobiliste is zondagmiddag in botsing gekomen met een tram op de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De rechterkant van de auto raakte flink beschadigd, evenals de voorkant van de tram.
De brandweer moest ter plaatse komen om de vrouw uit te auto te redden. De tram is een stukje naar achter gereden, waarna de brandweer de beschadigde portier kon openen en de vrouw kon bevrijden.

Stapel grofvuil in brand voor woningen

Op de stoep voor een aantal woningen in de Antheunisstraat in Den Haag is zaterdagavond een stapel grofvuil in brand gevlogen. Ook stond er een kliko in brand. Omdat het vuil dichtbij de woningen stond moest de brandweer direct ingrijpen om te voorkomen dat het vuur over zou slaan. Uiteindelijk zijn de woningen niet beschadigd, maar de rook trok wel het naastgelegen portiek in. Deze moest geventileerd worden om alle rook weg te krijgen.
De brandweer heeft het brandende grofvuil weten te blussen
De brandweer heeft het brandende grofvuil weten te blussen © District8

Dronken automobilist rijdt tuin in

Een dronken automobilist is in Poeldijk door de vangrail geschoten. Ook knalde hij door het hek van een woning. Pas tegen de muur van de woning kwam de auto tot stilstand. De man raakte hierbij niet gewond.

Vertragingen tramverkeer door bevroren bovenleidingen

Meerdere trams van de HTM zijn zondag stilgevallen door bevroren bovenleidingen. Onder meer op de lijnen 1 en 15 rijden de trams met vertraging. De verwachting is dat het enkele uren zal duren voor de bovenleidingen ontdooid zijn en het tramverkeer weer normaal kan rijden.