112-nieuws | 'Vader en zoons mishandelen man' - Ravage bij ongeluk

© District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 5 december.

Vader en zoons gepakt voor zware mishandeling

Een vader en zijn twee zoons zijn maandag opgepakt voor een zware mishandeling aan de Hoflaan in Leiden. Ze zouden half november een man hebben geslagen en meerdere malen tegen zijn hoofd hebben geschopt, meldt de politie.
Agenten vonden de mishandelde man in de nacht van 13 op 14 november zittend in een portiek. De 31-jarige Leidenaar vertelde dat hij was mishandeld. Hij werd met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer en de verdachten zijn volgens de politie bekenden van elkaar. Het motief van de mishandeling 'ligt mogelijk in de relationele sfeer'. De vader en de zoons werden maandag in hun huis van hun bed gelicht. Het gaat om een 61-jarige Leiderdorper en zijn zoons van 23 en 30 jaar uit Leiderdorp en Koudekerk aan den Rijn.

Tweede verdachte vast voor fatale dubbele schietpartij Rotterdam

De politie heeft een 21-jarige man uit Den Haag aangehouden voor betrokkenheid bij de dubbele schietpartij in Rotterdam eind september. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Het DNA van de man werd op één van de vuurwapens gevonden.

Lesauto belandt in sloot

Een rijles in Leiden eindigde dinsdagmiddag met een plons. Een lesauto belandde door nog onbekende reden in het water langs de Dr. Lelylaan. Volgens de politie konden de inzittenden zelf uit de auto klimmen.

Ravage bij ongeluk in Delft

In Delft is in de nacht van maandag op dinsdag een ongeluk gebeurd. Dat gebeurde rond 3.00 uur op de kruising van de Forensenweg met de Tanthofdreef. Het gaat om een eenzijdig ongeluk, meldt een woordvoerder van de politie.
De ravage na de klap was flink. Over de weg lagen brokstukken verspreid en van de voorkant van de auto is weinig meer over. De bestuurder en passagier zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Zij raakten niet gewond. De automobilist had niet te veel gedronken, bleek na een blaastest. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Drugsdealer verstopt drugs tussen struiken

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een drugsdealer opgepakt in Den Haag. De man viel volgens de politie op omdat hij 'auto's in- en uitstapte en zijn "voorraad" verstopte tussen de struiken'.
Agenten hielden de man in een auto aan nadat hij opnieuw de bosjes in was gedoken. Hij had 'grote hoeveelheden soft- en harddrugs' bij zich en is hiervoor opgepakt. De drugs zijn in beslaggenomen.