Auto van mogelijk ontvoerde Lakshan stond vlakbij zijn huis geparkeerd

Deze zaak is opgelost
Deze zaak is opgelost
DEN HAAG - De teruggevonden auto van de mogelijk ontvoerde Lakshan Navaradnam stond op een steenworp afstand van zijn huis geparkeerd. De politie heeft de Volkswagen Polo dankzij tips en rechercheonderzoek vorige week woensdag gevonden aan de New Yorksingel in de Haagse wijk Wateringse Veld. Van de 27-jarige man zelf ontbreekt nog altijd ieder spoor.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 5 december. Meer zaken zijn hier te vinden.
UPDATE: Lakshan is op woensdagochtend 6 december uit een woning in België ontsnapt aan zijn ontvoerders. Volgens de politie is hij in goede gezondheid. Er zijn negen verdachten aangehouden in de zaak: zes mannen en drie vrouwen uit Amsterdam, Diemen, Rotterdam en Albanië.
Lakshan is op zondag 26 november als vermist opgegeven. Hij vertrok die dag rond 10.30 uur in zijn auto met kenteken X-254-GJ vanaf zijn woning aan de Vigelandstraat. Het Team Grootschalige Opsporing van de politie dat de zaak onderzoekt houdt er sterk rekening mee dat hij tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden.
De familie van Lakshan maakt zich grote zorgen. De politie is volop bezig met het onderzoek en kan de hulp van het publiek nog altijd gebruiken. Mensen met informatie over de verdwijning van Lakshan worden gevraagd zich te melden. Ook camera- of dashcambeelden uit de omgeving van de Vigelandstraat, waar iets op staat dat met de zaak te maken kan hebben, zijn welkom.

New Yorksingel

De auto waarin Lakshan van huis vertrok, een zwarte Volkswagen Polo, stond geparkeerd op de New Yorksingel, vlakbij de kruising met de San Franciscosingel. Ook rond de vindplek van die auto is de politie op zoek naar getuigen en camerabeelden.