Ontvoerde man ontsnapt uit woning in België

Politie in België, foto ter illustratie
Politie in België, foto ter illustratie © ANP
DEN HAAG - De ontvoerde 27-jarige man uit Den Haag is terecht. Het lukte hem woensdagochtend uit een woning te ontsnappen, waar hij tegen zijn wil werd vastgehouden. Volgens de politie is de Hagenaar in België gevonden en verkeert hij in goede gezondheid.
Lakshan werd op zondag 26 november voor het laatst gezien in de Vigelandstraat (Wateringse Veld) in Den Haag. De politie hield er sterk rekening mee dat hij was ontvoerd. Nog diezelfde middag kreeg zijn broer een filmpje toegestuurd waarin een man vastgebonden op een stoel zit.
Het gezicht was bedekt met een zwarte blinddoek. In de video werd gesproken over geld dat terug moet komen. De familie was compleet overvallen door de beelden en deed diezelfde avond aangifte op het politiebureau.

Ontsnapt uit woning

De auto van Lakshan werd precies een week geleden op een parkeerplaats aan de New Yorksingel in Den Haag ontdekt. De ontvoerde man verkeert in goede gezondheid, laat de politie weten. Waar in België de man werd vastgehouden kan de politie vanwege onderzoeksbelangen niet zeggen. Er is nog niemand aangehouden.