112-nieuws | Auto slaat over de kop en eindigt ondersteboven op fietspad

De gecrashte auto op de N455
De gecrashte auto op de N455 © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 8 december.

Monteur gewond bij werkzaamheden in Vliettunnel

In de Vliettunnel in Voorburg is in de nacht van donderdag op vrijdag een monteur gewond geraakt tijdens werkzaamheden. Een waterleiding in de tunnel sprong en kwam op de voet van de monteur terecht. Hij is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Auto slaat over de kop en eindigt ondersteboven op fietspad

Op de N455 (Hoogeveenseweg) tussen Boskoop en Benthuizen is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto over de kop geslagen bij een eenzijdig ongeval. Het voertuig eindigde ondersteboven op het fietspad naast de weg en liep forse schade op.
Hoe het ongeluk precies kon gebeuren of hoe de bestuurder eraan toe is, is onbekend. De bestuurder is er na het ongeluk namelijk vandoor gegaan. Volgens een woordvoerder van de politie is die vrijdagochtend nog niet gevonden.

Auto volledig uitgebrand

Aan het Trekvlietplein in Den Haag is donderdagavond een auto volledig uitgebrand. Bij aankomst van de brandweer stond de auto in vuur en vlam. Snelle bluspogingen van de brandweer konden niet voorkomen dat twee geparkeerde voertuigen naast de brandende auto beschadigd raakten.