Straatprijs Postcode Loterij valt wéér in de regio: 'Ik ga mijn zoon blij maken'

Een van de gelukkige winnaars
Een van de gelukkige winnaars © Jurgen Jacob Lodder/Postcode Loterij
DEN HAAG - Voor een aantal bewoners van de Laan van Meerdervoort in Den Haag is deze feestmaand nog feestelijker geworden. Ze zijn in de prijzen gevallen bij de Nationale Postcode Loterij. Drie huishoudens wonnen vrijdag een groot geldbedrag.
Gaston Starreveld stond vrijdagochtend in zijn rode winterjas en met een bos bloemen en natuurlijk een cheque voor de deur van de drie winnaars. Nadat zij de deur hadden opengedaan, kregen ze te horen dat ze de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro per lot hadden gewonnen.
'Wow! Ik wil graag een huis kopen, daar kan ik dit mooie bedrag goed voor gebruiken', roept winnaar Jessie blij. 'En ik wil lekker op vakantie naar Griekenland', voegt ze enthousiast toe.
© Jurgen Jacob Lodder/Postcode Loterij
Winnaars Janneke en Peter wonnen naast de 25.000 euro ook nog een spiksplinternieuwe bolide van BMW. 'Onze auto staat bij de garage ter reparatie, dus dit komt heel goed uit. Verder willen we graag onze zoon blij maken met een nieuwe scooter. En we willen nog een nieuwe badkamer', zeggen ze vrolijk.

Andere prijswinnaars

De afgelopen maanden vielen al heel wat andere regiogenoten in de geldprijzen. In maart van dit jaar won een Hagenaar 1 miljoen euro in de Staatsloterij en in januari viel de straatprijs van de Postcode Loterij in Leiden.
In oktober werd een andere inwoner van Den Haag in één klap miljonair. En in november viel de straatprijs van 1 miljoen euro ook al in een keer in Noordwijk, Leidschendam en Pijnacker.