Haagse winnaar Staatsloterij sluit jaar af met prijs van 200.000 euro

© ANP
DEN HAAG - December is voor een inwoner van Den Haag een stuk feestelijker geworden. Een gelukkige Hagenaar heeft namelijk 200.000 euro belastingvrij gewonnen bij de Staatsloterij.
Tijdens de laatste reguliere trekking van dit jaar was de Hoofdprijs XL van 1 miljoen euro te verdelen. Die prijs viel op vier 1/5e loten, met lotnummer DJ 03688. De Haagse winnaar kocht het lot via de app. De andere winnaars komen uit Hilversum, Edam-Volendam en Diemen. Ze winnen allemaal 200.000 euro.
'Wat gaan deze winnaars lekker de feestdagen in. De winnaars die online een lot kochten zijn bij ons bekend. Zij ontvangen het bedrag binnen vijf dagen op hun rekeningnummer', reageert Rachel Duinisveld, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij.

Andere prijswinnaars

Het is al de zoveelste grote prijs die in onze regio valt de laatste tijd. In november was het raak in Noordwijk, Pijnacker en Leidschendam. Vorige week viel de straatprijs van de Postcode Loterij nog in Den Haag. En bij Eurojackpot zijn ze sinds afgelopen weekend op zoek naar de winnaar van ruim 600.000 euro. Dat winnende lot is in de Haagse wijk Moerwijk gekocht.