Duikers zoeken in sloot na dodelijk ongeluk, bloemen en knuffels langs weg

Bloemen langs de N207 na het fatale ongeluk
Bloemen langs de N207 na het fatale ongeluk © MediaTV
GOUDA - De politie heeft langs de N207 in Gouda met duikers de sloot doorzocht waar zaterdag een dodelijk ongeluk plaatsvond. Daarbij kwam een 22-jarige vrouw om het leven. Langs de weg hebben mensen inmiddels bloemen en knuffels neergelegd voor de omgekomen vrouw uit Gouda.
Waarnaar de politie precies op zoek was, kan een woordvoerder niet zeggen. 'We hebben daar met duikers de sloot doorzocht in verband met het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval', laat de politiewoordvoerder weten.
Na het ongeluk werd de 22-jarige bestuurder van de auto aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Inmiddels is de bestuurder weer op vrije voeten, maar hij blijft wel verdachte. Een andere inzittende moest naar het ziekenhuis na de crash, maar is inmiddels weer thuis.

Zoeken om oorzaak te achterhalen

Hoe het ongeluk op de Schoonhovenseweg (N207) kon gebeuren is vooralsnog dus nog niet duidelijk. Duikers gingen maandag aan het eind van de middag de sloot in op zoek naar materiaal dat kan helpen de oorzaak te achterhalen.
Het ongeluk vond in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats. De 22-jarige bestuurder uit Gouderak raakte met twee andere inzittenden van de weg. De wagen kwam op zijn kant in de sloot terecht. Hulpdiensten hebben de vrouw uit de auto gehaald, maar hulp mocht niet meer baten.

Bloemen en energydrank

Langs de N207 zijn inmiddels bloemen gelegd. Op foto's is te zien dat er ook een knuffel, een kaarsenhouder en een blik energydrank langs de weg ligt, ter nagedachtenis aan de vrouw.
Bekijk hieronder de beelden van na het ongeluk:
Vrouw (22) overlijdt bij ongeluk in Gouda