112-nieuws | Auto duikt sloot in - Zwaargewonde bij ongeluk in kas

Auto te water in Hillegom
Auto te water in Hillegom © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 2 februari.

Auto duikt sloot in

Aan de Wilhelminalaan in Hillegom is een personenauto te water geraakt. De blauwe auto belandde rond 18.40 uur in de sloot. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk. Een bergingsbedrijf zal de auto uit het water trekken. Niemand raakte gewond.

Zwaargewonde bij ongeluk in kas

Bij een ongeluk in een kas aan de Tuindersweg in De Lier is vrijdagmiddag een man zwaargewond geraakt. Bij het demonteren van een kas ging er iets mis, laat een woordvoerder van de politie weten.
Meerdere hulpdiensten rukten uit en ook de traumahelikopter kwam naar De Lier. De gewonde man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Arbeidsinspectie gaat onderzoek doen naar hoe het ongeluk kon gebeuren.

Bedreiging bij Mall of The Netherlands

Een van de ingangen van winkelcentrum Mall of The Netherlands in Leidschendam is vrijdagmiddag op slot gegaan na een bedreiging. Volgens een woordvoerder van de politie is er een verdachte gearresteerd. Wat zijn bedreiging precies inhield, is niet duidelijk.
'Op basis van wat er werd gezegd, hebben wij fors ingezet', is het enige wat de politiewoordvoerder over de bedreiging kan melden. De verdachte werkte rustig mee met zijn aanhouding. Tijdens het incident bleven de winkels in The Mall of The Netherlands gewoon open.

Geld uit verongelukte auto dwarrelt over snelweg

Het geld lag letterlijk op straat, in de nacht van donderdag op vrijdag op de A44 bij Oegstgeest. Na een aanrijding tussen twee auto's belandde een groot aantal bankbiljetten uit een van de wagens op de snelweg en in de berm.
Agenten hebben het geld verzameld en doen onderzoek naar de herkomst ervan.