112-nieuws | Man en vrouw aangehouden voor drugshandel

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 8 februari.

Man en vrouw aangehouden voor voorbereiden drugshandel

Een 60-jarige vrouw en 56-jarige man zijn aangehouden voor het voorbereiden van handel in hard- en softdrugs. De arrestaties waren vorige week in een woning aan de Brouwerlaan in Hillegom, meldt de politie donderdag. In het huis vonden agenten een handelshoeveelheid drugs. Daarnaast is er ook contant geld, en een verboden wapen en munitie gevonden.
De laatste tijd kwamen er meerdere meldingen over drugshandel in de woning binnen bij zowel de gemeente als de politie. Aan de hand daarvan is het huis doorzocht en konden de man en vrouw worden aangehouden. De twee zijn dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het voorarrest van de man is verlengd, de vrouw is weer vrij.

Scooter rijdt met 25 kilometer per uur over de snelweg

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag ter hoogte van Zoetermeer een scooterrijder van de A12 geplukt. Hij reed met zijn scooter 25 kilometer per uur op de snelweg.
De scooterrijder is door de politie begeleid naar een tankstation. Waarom hij op de snelweg reed, is niet duidelijk. Mogelijk had hij geen rijbewijs. De politie doet daar onderzoek naar.
Scooterrijder van de snelweg geplukt