112-nieuws | Auto in puin na ongeluk met vrachtwagen - Man gewond bij steekpartij

De auto raakte flink beschadigd na het ongeluk in Ter Aar
De auto raakte flink beschadigd na het ongeluk in Ter Aar © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 9 februari.

Ongeluk in Ter Aar

Op de Westkanaalweg in Ter Aar is vrijdagochtend een ongeluk gebeurd. Hierbij waren een vrachtwagen en een auto betrokken.
Het ongeluk gebeurde even na 11.00 uur. Door de klap is de personenauto flink beschadigd geraakt. Het is niet bekend hoe het met de inzittende(n) gaat.

Man gewond bij steekpartij

In een huis in Noordwijk is donderdag- op vrijdagnacht een steekpartij geweest. Hierbij raakte een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond.
De steekpartij gebeurde rond 3.50 uur in een huis aan de Kapelleboslaan. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een vrouw opgepakt, het gaat om 31-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Volgens de politie is de man waarschijnlijk gestoken 'tijdens een ruzie in de relationele sfeer'.

Pand dicht na vondst harddrugs

De burgemeester van Lisse heeft een berging aan het Jacob van Ruysdaelplein gesloten na de vondst van harddrugs. Het pand blijft drie maanden dicht.
De politie vond in november al een grote hoeveelheid harddrugs in de berging. Omdat dit tot een 'onveilige woonomgeving voor omwonenden' leidt, heeft burgemeester Lies Spruit het pand donderdag gesloten.

Brand verwoest schuur met carnavalswagen

Een grote brand in Noordwijk heeft een schuur aan De Boender volledig verwoest. In de schuur stonden een carnavalswagen en meerdere caravans. De brand brak vrijdag even na middernacht uit.