Spelende kinderen lastiggevallen door wielrenner die geslachtsdeel laat zien

De verdachte
De verdachte © Politie
ZOETERMEER - Een wielrenner heeft afgelopen zomer twee keer zijn geslachtsdeel laten zien aan spelende kinderen. Dat gebeurde op klaarlichte dag in Zoetermeer. De politie heeft bewakingsbeelden waarop de verdachte is te zien en is naar hem op zoek.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 6 februari. Meer zaken zijn hier te vinden.
Twee kinderen spelen op maandag 28 augustus rond 18.30 uur buiten in de omgeving van de Derde Stationsstraat en de Tintlaan. Dan zien ze een man met een racefiets op de stoep staan. Hij leunt tegen zijn fiets aan, trekt ineens zijn broek naar beneden en laat zijn geslachtsdeel zien.
De man fietst vervolgens verder, maar zoekt de kinderen vlak daarna weer op. Hij doet dan opnieuw zijn broek naar beneden, kijkt de kinderen aan en wenst ze nog veel plezier die dag. De geschrokken kinderen zijn daarna meteen naar huis gegaan om het verhaal te vertellen.
Wielrenner valt spelende kinderen twee keer lastig - Team West
De verdachte is een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. Hij droeg een bril met ronde glazen en had een stoppelbaard. Hij is op verschillende camera’s in de buurt vastgelegd en in combinatie met zijn fiets, kleding en tas goed te herkennen.

Weet u wie het is?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem