112-nieuws | Auto duikt met neus water in - Avondwinkel overvallen

De voorkant van de auto belandde in het water
De voorkant van de auto belandde in het water © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 12 februari.

Avondwinkel overvallen

Een avondwinkel, Corner Market, aan de Steenwijklaan in Den Haag is maandagavond overvallen. De twee overvallers zijn weggereden op een zwartkleurige scooter. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.
Het is niet bekend of de overvallers iets buit hebben gemaakt.

Fietser zwaargewond na aanrijding, identiteit slachtoffer onbekend

Een fietser is maandagmiddag zwaargewond geraakt op de Spoorstraat in Gouda. Dat gebeurde bij een botsing met een lijnbus. De politie heeft nog geen idee wie het slachtoffer is en heeft een foto van de fiets gedeeld in de hoop dat iemand die herkent.

Hagenaar opgepakt voor ontvoering 94-jarige man

Drie mensen, waaronder een 20-jarige man uit Den Haag, zijn opgepakt voor de ontvoering van een 94-jarige man uit Hilversum. Ook een 23-jarige vrouw uit Den Dolder en een 30-jarige man uit Utrecht werden zondag aangehouden.
Zondag rond 14.00 uur werd het slachtoffer op zijn scootmobiel in de buurt van Utrecht aangereden door een auto. De verdachten dwongen de man om richting zijn huis in Hilversum te rijden om zijn pinpas op te halen. Vervolgens zijn het slachtoffer en de verdachten richting Utrecht gereden en is daar meerdere keren geprobeerd om geld te pinnen met de pinpas.
Het drietal werd in de avond opgepakt dankzij de buren van het slachtoffer die de ontvoering zagen en naar de politie hadden gebeld. Het is niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat.

Auto duikt met neus water in

Een auto is in Pijnacker gedeeltelijk in het water gekomen. Dat gebeurde maandagmiddag op de Meloenstraat. Volgens omstanders zaten er twee mensen in de wagen.
Hoe het mis kon gaan, is niet duidelijk. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Automobilist raakt van weg en crasht

Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag van de weg geraakt en tegen een boom gecrasht. Dat gebeurde aan langs de Buitenkerk in Zwammerdam. Hoe het ongeluk, dat rond 0.30 uur plaatsvond, heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk.
Op foto's is te zien dat het voertuig vanaf de weg door een heg is gereden en daarna tegen de boom tot stilstand is gekomen. Ook is een bankje omver gereden. De schade aan de auto is groot. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.
© MediaTV

Verdachte heeft flink mes bij zich

De politie heeft in Den Haag iemand aangehouden, omdat deze een flink mes bij zich droeg. Die werd gevonden toen de verdachte werd gecontroleerd in de binnenstad. Volgens de politie gaat het om een mes van zo'n 40 tot 50 centimeter.
Het mes dat de verdachte bij zich had
Het mes dat de verdachte bij zich had © Politie Den Haag Binnenstad
De verdachte is aangehouden en moest mee naar het politiebureau. Daar wordt de verdachte door de recherche verhoord.