112-nieuws | Auto op zijn kop na botsing - Politie weet na zoektocht wie zwaargewonde fietser is

Beide auto's liepen flinke schade op bij het ongeval
Beide auto's liepen flinke schade op bij het ongeval © John van der Tol
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 13 februari.

Auto op zijn kop na botsing

Op de Donau in Den Haag zijn dinsdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een van de voertuigen belandde op zijn kop. Een persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Beide auto's raakten flink beschadigd bij het ongeval. Het voertuig dat op zijn kop belandde is met een hijskraan weer op vier wielen gezet.

Politie weet na zoektocht wie zwaargewonde fietser is

De politie heeft de identiteit kunnen achterhalen van de fietser die maandag zwaargewond raakte na een aanrijding met een lijnbus. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar de politie kon niet vaststellen om wie het ging. Daarom werd een foto van de fiets verspreid.
Het ongeluk vond maandag rond 16.15 uur plaats op de Spoorstraat in Gouda. Dinsdagochtend meldt de politie dat de identiteit van de zwaargewonde man bekend is. 'De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht van het ongeval. Wij wensen het slachtoffer en de familie veel sterkte toe', schrijft de politie.
De fiets van de gewonde man
De fiets van de gewonde man © Politie Gouda

Noodbevel rond Israëlische ambassade in Den Haag

Rond de Israëlische ambassade in Den Haag is een noodbevel uitgevaardigd. Dat heeft burgemeester Jan van Zanen maandag aan de gemeenteraad laten weten. Nu kan de politie het pand van de ambassade controleren, mensen in de omgeving controleren of wegsturen, en ze de toegang tot het pand weigeren.