112-nieuws | Twee gewonden na aanrijding - Straatkrantverkoper heeft ruim 30.000 euro op zak

Bij het ongeluk vielen twee gewonden
Bij het ongeluk vielen twee gewonden © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 25 februari.

Twee gewonden na aanrijding met motorrijder

Op de Lotsweg in Den Hoorn is zondagmiddag rond 15.00 uur een aanrijding geweest tussen een motor en een tandem. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. Ook de tandem raakte beschadigd, op foto's is te zien dat een van de wielen is losgeraakt.
Meerdere ambulances en ook een traumahelikopter waren ter plaatse. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De politie heeft de weg afgezet.

Straatkrantverkoper heeft ruim 30.000 euro op zak

Agenten van de vreemdelingenpolitie keken zaterdagavond vreemd op toen ze tienduizenden euro's aantroffen bij een straatkrantverkoper. De man werd in Den Haag staande gehouden voor controle op basis van de vreemdelingenwet. Uit zijn zak kwamen allerlei briefjes van 50 euro. In totaal had de man 31.800 euro bij zich, meldt de politie.
Hoe de verkoper aan dit bedrag is gekomen, wordt nog onderzocht.

Haagse tiener gewond en aangehouden na explosie

Een 14-jarige jongen uit Den Haag is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden, omdat hij mogelijk een explosief heeft laten afgaan in Capelle aan den IJssel. Het pand was al vaker doelwit. De jongen raakte gewond aan zijn been en is naar een ziekenhuis gebracht.
De woning was op last van de gemeente al gesloten en er was dus niemand aanwezig. Wel zijn bij omliggende huizen wat ramen gesprongen. De politie verdenkt de jongen ervan dat hij de veroorzaker van deze explosie is geweest, maar vermoedt ook dat hij is ingehuurd.
Politie bij het huis waar de explosie plaatsvond
Politie bij het huis waar de explosie plaatsvond © ANP

Twee verkeerslichten geramd bij aanrijding

Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag tegen twee verkeerslichten gebotst. Dat gebeurde op het kruispunt van de Kijkduinsestraat en de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Eén van de inzittenden van de wagen, vermoedelijk de bestuurder, is aangehouden.
Bij de aanrijding vielen geen gewonden. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.
Het verkeerslicht bungelt na de aanrijding
Het verkeerslicht bungelt na de aanrijding © District 8