112-nieuws | Peperdure auto in sloot - Deuren en motorkap gestolen

De motor van de auto draaide nog wat voor veel rook zorgde
De motor van de auto draaide nog wat voor veel rook zorgde © Regio15
DEN HAAG - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 3 maart.

Peperdure auto belandt in sloot

Een automobilist is zondagavond met zijn dure McLaren in de sloot terecht gekomen. De bestuurder verloor op de Zoetermeerse Rijweg in Den Haag de macht over het stuur. De auto belandde hierdoor in de sloot, waar de McLaren 570S net in paste. De bestuurder kon de auto veilig verlaten. Wel liet hij de motor draaien, wat voor flink wat rook zorgde. De auto zou een waarde hebben van 250.000 euro.
Peperdure auto belandt in de sloot

Deuren en motorkap van auto gestolen

De eigenaar van een Opel Karl in Zoetermeer keek zondagochtend vreemd op. De deuren en motorkap van de auto waren gestolen. De auto stond geparkeerd op de Willem van Cleeflaan.
Deuren en motorkap van auto gestolen
Deuren en motorkap van auto gestolen © Politie

Kindje valt tussen blokken op Scheveningen

Op het Zuidelijk Havenhoofd op Scheveningen is een kindje tussen de blokken langs de pier gevallen. Dat meldt de brandweer. Hoe het kind tussen de basaltblokken terecht is gekomen, is niet duidelijk.
Het ongeluk vond rond 13.15 uur plaats, waarna 112 werd gebeld. De brandweer kwam met spoed naar de in de zee lopende pier en kon het kind met een ladder bevrijden. Het kind is naar het ziekenhuis gebracht.
De brandweer heeft het kind bevrijd
De brandweer heeft het kind bevrijd © Regio15

Gedumpte jerrycans gevonden

Bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn zijn zondag gedumpte vaten vol vloeistof gevonden. Vermoedelijk gaat het om drugsafval. De politie doet onderzoek en de brandweer is aanwezig om metingen te doen en de boel veilig te stellen.
Het gaat om enkele tientallen jerrycans. Wat er precies in zit, is niet duidelijk. De gemeente gaat de vaten opruimen en de omgeving reinigen. Voor zo ver bekend is er nog niemand aangehouden voor de illegale dump.
De brandweer verricht metingen bij de jerrycans
De brandweer verricht metingen bij de jerrycans © MediaTV

Man opgepakt die nog 3,5 jaar cel moet uitzitten in buitenland

De politie heeft in Ouderkerk aan den IJssel een 49-jarige man aangehouden die nog een celstraf van 3,5 jaar moet uitzitten in Polen. De man werd vrijdagavond rond 23.40 uur gearresteerd aan de Burgemeesters van Waningstraat, meldt de politie zaterdagavond.
De man wordt uitgeleverd aan Polen. Daar zal hij voorlopig even achter de tralies verdwijnen. Wat hij op zijn kerfstok heeft, is niet bekend.

Twee gewonden bij ernstig ongeluk

Bij een ernstig ongeluk in Den Haag zijn twee mensen gewond geraakt. Het ongeluk vond zaterdagavond plaats op de kruising van de Laan van Delfvliet en de Rotterdamsebaan. Meerdere wegen waren uren dicht om onderzoek te kunnen doen.