Man trekt broek omlaag en valt vrouw lastig in pashokje

De verdachte
De verdachte © Politie
DEN HAAG - Ondanks diverse tips is nog niet duidelijk wie de man is die afgelopen zomer een vrouw lastigviel in een pashokje. Hij kwam binnen met zijn broek naar beneden en zijn geslachtsdeel in zijn hand. Ze heeft hem naar buiten gewerkt door naar hem te schoppen en hem te duwen. De verdachte is duidelijk in beeld.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 19 maart. Meer zaken zijn hier te vinden.
De vrouw is op maandag 14 augustus in de C&A in winkelcentrum Leyweg in Den Haag. Ze past daar wat kleding in een van de hokjes. Uit camerabeelden blijkt dat een man het hokje naast haar in is gegaan.
Even later komt hij naar buiten en gaat het hokje van de vrouw in. Hij heeft op dat moment zijn broek naar beneden en zijn geslachtsdeel in zijn hand.
Man trekt broek omlaag en gaat pashokje van vrouw in - Team West
Het slachtoffer weet de man naar buiten te werken en hij vlucht vervolgens de winkel uit. De vrouw is erg geschrokken van wat haar is overkomen en heeft aangifte gedaan van aanranding.
De camerabeelden van het moment dat de man de vrouw lastigvalt laat de politie niet zien. Hij is voor en na het incident duidelijk te zien. Hij heeft zwart haar en een kortgeschoren baard en draagt een grijs T-shirt, een donkerkleurige korte broek, donkere sokken en witte gympen.

Weet u wie het is?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem