112-nieuws | Vrachtwagen verliest container vol afval

De EOD doet onderzoek naar het pakketje
De EOD doet onderzoek naar het pakketje © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 29 maart.

Vrachtwagen verliest container vol afval

Een vrachtwagenbestuurder is vrijdagmiddag op de N470 bij Pijnacker een container vol met afval verloren. De container is gekanteld, waardoor het afval nu verspreid in de berm ligt. Het afval wordt overgeladen naar een andere container. De N470 is vanwege de werkzaamheden dicht in de richting van Zoetermeer.
Het afval kwam in de berm terecht
Het afval kwam in de berm terecht © Regio15

Verdacht pakketje aangetroffen

Op het Helena van Doeverenplantsoen in Den Haag is vrijdagavond een verdacht pakketje aangetroffen, dat meldt de politie. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) doet momenteel onderzoek. Er is een verdachte aangehouden. Na onderzoek bleek het loos alarm te zijn, laat de politie weten.

Bestelbus ramt paal

Op de Loosduinseweg in Den Haag is in de nacht van donderdag op vrijdag een bestelbus tegen een paal geramd. Dat gebeurde rond 01.30 uur 's nachts. De bestelbus liep forse schade op.
Voor het ongeluk werd een ambulance opgeroepen. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht ter behandeling. Volgens een woordvoerder van de politie is de bestuurder ook aangehouden voor rijden onder invloed. De weg was als gevolg van het ongeluk enige tijd afgesloten.
De bestelbus liep forse schade op
De bestelbus liep forse schade op © Regio15

Elektrische auto gaat in vlammen op

Langs de Houtzagerssingel in Den Haag is in de nacht van donderdag op vrijdag een geparkeerde elektrische auto in vlammen opgegaan. De brand begon rond 01.00 uur. De brandweer heeft water uit de gracht gebruikt om de brand te blussen.
Omdat het voertuig elektrisch is, kostte het de brandweer langere tijd om de auto te blussen. Niemand raakte gewond.