Drievliet gaat verder onder Franse vlag: 'Boeiende toekomst'

Afkoelen in de boomstammetjes van Drievliet
Afkoelen in de boomstammetjes van Drievliet © ANP
DEN HAAG - Attractiepark Drievliet in Den Haag is overgenomen door een nieuwe eigenaar. Het familiepark is vanaf nu in handen van Groupe Looping, meldt het bedrijf donderdag in een post op LinkedIn. Deze Franse groep is ook eigenaar van Avonturenpark Hellendoorn.
Het attractiepark aan de Laan van 's-Gravenmade in Den Haag was jarenlang in handen van de familie Faaij. In de verklaring is te lezen dat directeuren Wim en Jos Faaij het bedrijf gaan verlaten, maar dat Piet Faaij een belangrijke rol houdt in het park.
De directeur van Groupe Looping bedankt de familie en zegt dat zij Drievliet 'tot een van de meest iconische parken in Nederland hebben gemaakt'.

'Boeiende toekomst'

'Wij voelen een diepe verantwoordelijkheid om de continuïteit van dit succesvolle verhaal te waarborgen', vervolgt de directeur. Er is nog niets bekend over eventuele plannen die de groep heeft met Drievliet.
Pretparkwebsite Looopings weet dat Groupe Looping in 2020 Drayton Manor Resort in Engeland overnam. In dat pretpark is sindsdien veel gebeurd. 'Als die veranderingen iets weggeven over de strategie van Groupe Looping na een aankoop, staat Drievliet een boeiende toekomst te wachten', schrijft Looopings.