112-nieuws | Man aangehouden voor dodelijke schietpartij - Man met scootmobiel de sloot in

Hulpdiensten verlenen hulp aan de slachtoffers
Hulpdiensten verlenen hulp aan de slachtoffers © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 31 maart.

Jonge man opgepakt na schietpartij

Een 23-jarige Rotterdammer is zondagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in zijn woonplaats. Bij het schietincident vrijdag op de Aegidiusstraat in de wijk Kralingen kwam een 22-jarige man uit Den Haag om het leven. Een 25-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats raakte gewond.
De verdachte heeft zich zondagmiddag gemeld bij een politiebureau in Dordrecht. Hij gaf aan betrokken te zijn geweest bij het schietincident en werd direct aangehouden. Hij zit in beperking en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Het onderzoek is nog gaande en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Man met scootmobiel te water

Op de Molenweg in Nieuwe Wetering is een man met zijn scootmobiel te water geraakt. Dat gebeurde paaszondag rond 14.00 uur ter hoogte van de Achterweg. Ambulancepersoneel heeft zich over de man ontfermd en hem naar het ziekenhuis gebracht
De scootmobiel is door brandweerlieden uit het water gehaald en met een brandslang schoongemaakt. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. Een deel van de Molenweg was korte tijd afgesloten.
Scootmobiel in de sloot
Scootmobiel in de sloot © Regio15

Fietsendieven betrapt op treinstation

Op het treinstation van Waddinxveen zijn zaterdag twee fietsendieven op heterdaad betrapt. Agenten kwamen in actie nadat een inwoner twee mannen zag, die zich verdacht ophielden tussen de fietsen.
Agenten op het station van Waddinxveen
Agenten op het station van Waddinxveen © Facebook - Basisteam Waddinxveen - Zuidplas
Agenten betrapten de fietsendieven, die geen logische verklaring konden geven van hun aanwezigheid. De mannen hadden breekwerktuigen op zak. De mannen (24 en 36 jaar) zijn aangehouden.

Gestolen fietsen in bedrijfspand

In een bedrijfspand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn zijn tien fietsen gevonden die vermoedelijk gestolen zijn. Van zes gevonden fietsen is inmiddels de eigenaar bekend. Fietsen waarvan dat nog niet bekend is, heeft de politie op Facebook geplaatst.