Zware straf dreigt voor hoofdklasser Haaglandia/Winston

DEN HAAG - Zondaghoofdklasser Haaglandia/Winston wacht mogelijk een zware straf van de KNVB. Scheidsrechter Eckhardt stopte de wedstrijd tegen VUC na continue verwensingen te krijgen van de Rijswijkse club.
Aanvoerder van Haaglandia/Winston John van Otterloo kreeg vlak voor rust direct rood na het maken van een trappende beweging. Van Otterloo explodeerde na deze beslissing en bestookte de arbiter met dreigende opmerkingen. Eckhardt legde de wedstrijd direct stil. Na de vervroegde rustperiode zette de leidsman de wedstrijd weer voort. Haaglandia/Winston-speler Bart Fiegel kreeg na twee minuten een gele kaart, waarop Eckhardt opnieuw de wind van voren kreeg. Hierop besloot hij het duel definitief te staken. Doordat de fusieclub eerder dit seizoen al een voorwaardelijke straf kreeg opgelegd tegen FC Hilversum, kan het staken van de wedstrijd wel eens ernstige gevolgen hebben voor de Rijswijkse ploeg. Saillant detail is dat de ontmoeting tussen Haaglandi/Winston en de Hilversummers ook werd geleid door scheidsrechter Eckhardt. Het bestuur van de Rijswijkse club komt maandag in een spoedvergadering bijeen om de kwestie te bespreken.
  • Zware straf dreigt voor Haaglandia/Winston
[jwplayer|config=roosaudio|file=http://media.omroepwest.nl/windows/audio//2007/220107 VUC - Haagl gestaakt - voor een wedstrijd denk ik.mp3]