FC Lisse wint topper

RIJNSBURG - FC Lisse heeft de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper Rijnsburgse Boys met 3-2 gewonnen. Het verschil op de ranglijst met Rijnsburgse Boys is door de overwinning van de Lissenaren tergelopen tot 2 punten.
Het was een absolute kraker op sportpark De Middelmors. In de eerste helft nam FC Lisse een 2-0 voorsprong, dankzij doelpunten van Rick Vermeulen en Robin Stolp. Maar tegen het eind van de eerste helft nam Rijnsburg de touwtjes weer wat in handen. De ploeg van Ted Verdonkschot scoorde dan ook vlak voor rust via Danny van de Vijver de 2-1.Rijnsburgse Boys kwam offensief de kleedkamer uit. Martijn Gootjes maakte er al vrij snel 2-2 van. Uieindelijk trok FC Lisse aan het langste eind. Vier minuten voor tijd was het jongeling Patrick Duarte die FC Lisse aan de 3-2 overwinning hielp.