ADO Den Haag verliest van Excelsior

DEN HAAG - ADO Den Haag is er opnieuw niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. De uitwedstrijd tegen Excelsior werd met 3-1 verloren.
Al na tien minuten kwam Den Haag op achterstand door een doelpunt van Simr. Na een half uur spelen maakte Rojer er namens de Rotterdammers 2-0 van. ADO den Haag speelde op dat moment al met tien man, nadat El Moussaoui met rood naar de kleedkamer moest vertrekken. Direct na de rust kwam ADO Den Haag met negen man te spelen nadat Ferrie Bodde tegen zijn tweede gele kaart was opgelopen. Een half uur voor tijd kon Excelsior het numerieke overwicht pas uitbuiten. Het werd 3-0 via Rojer. Santi Kolk deed in de 67e minuut nog iets terug: 3-1. ADO Den Haag blijft door deze nederlaag staan op de laatste plaats met 16 punten uit 30 wedstrijden.