Woensdag bij Debby en haar Mannen

Isabelle, Ed en Tim
Isabelle, Ed en Tim
REGIO - Isabelle Brinkman en Ed Struijlaart genieten deze woensdag samen van een uitzending met zomerse gerechten en live muziek.
* Zomerse gerechten in de studio
Ook zo jaloers op de foto's van heerlijke buitenlandse gerechten van vrienden of familie die lekker op vakantie zijn? Nergens voor nodig! Bij Debby en haar mannen halen wij die heerlijke buitenlandse gerechten namelijk gewoon naar Nederland voor de thuisblijvers. Suzanne Korevaar van kookstudio Kooklokaal leert ons vandaag een heerlijk buitenlands gerecht bereiden. Isabelle en Ed proeven vast voor je voor.
* HELP!! De oppaskat is zoek..
Als de buren aan je vragen of je twee weken hun kat te eten wilt geven terwijl zij op vakantie gaan, dan zeg je vaak zonder te aarzelen dat het prima is. Helaas gebeurt het regelmatig dat terwijl de buren lekker aan het genieten zijn aan de Italiaanse Rivièra, jij met je handen in het haar thuis zit. De kat is weggelopen! Marcia van der Toorn van Dierenasiel 't Julialaantje in Rijswijk geeft tips om ervoor te zorgen dat jij je oppasperiode succesvol doorkomt.
* Live muziek van Tim van Doorn
Een andere man, zorgt ook weer voor andere contacten. De woensdagen van Pierre Wind worden in de zomer overgenomen door zanger Ed Struijlaart, hij neemt een heleboel muzikale vrienden mee. Vandaag heeft Ed singer- songwriter Tim van Doorn uitgenodigd. Na jarenlang onderdeel te zijn geweest van de poppunkband Clueless is hij nu solo bezig met het concept album ‘This Minor Side Effect’.
* Speciale actie: BBQ-straat!
Wil jij kans maken op een barbecue voor de hele straat?! Luister dan morgen zeker naar Debby en haar Mannen.
Wat moet je daarvoor doen? Bel met de reactielijn, 070- 390 54 54, of stuur ons een mail en geef je op via bbq@omroepwest.nl. We selecteren 1 kandidaat, die vervolgens zoveel mogelijk mensen uit zijn/haar straat oproept om massaal naar de studio te bellen. Je hebt maar beperkt de tijd hiervoor, dus je moet gelijk aan de slag.
Degene met de meeste bellers wint. Gedurende de week geven de presentatoren steeds een update van welke straat er met welk aantal voor staat. Patrick maakt op vrijdagmiddag tijdens Patrick in de Spits de winnaar van de week bekend.