Donderdag bij Debby en haar Mannen

Isabelle en Paul
Isabelle en Paul
REGIO - Vandaag presenteert Isabelle Brinkman met onze eigen Paul van Berkel. Ze praten bij over de nieuwste Scandinavische series, het vuurwerkfestival en spelen de Omniversum quiz en het BBQ-spel.

* Borgen voorbij wat nu?

Wij houden van alle series met een Ø. De populairste Scandinavische serie van het moment is zonder twijfel Borgen. Ook de cijfers van online webshops geven de populariteit van de Deense serie aan. Bij bijna elke webshop staat Borgen in de top drie van meest bestelde DVD-boxen. Veel mensen balen er dan ook van dat er na drie seizoenen geen nieuwe afleveringen komen over hoofdrolspeelster Brigitte Nyborg. Gelukkig weten Isabelle en Paul raad. Zij geven tips over goede Scandinavische alternatieven voor Borgen.

*Omniversum quiz

Wil jij vrijkaarten winnen voor het Omniversum? Elke week doen we een quiz en maak je kans op vrijkaarten voor één van de films die te zien zijn tijdens het Travel the World Filmfestival.18 films over de mooiste plekken op aarde. Reis van de Amerikaanse moerassen naar het droge Australië, en van de diepste wateren naar de hoogste bergtoppen. 

*Vuurwerkfestival

De hemel boven het Scheveningse strand zal vrijdagavond weer verlicht zijn met allerlei kleuren én knallen zul je ook zeker horen. Dan begint namelijk de 34e editie van het Vuurwerkfestival Scheveningen. Tijdens het vuurwerkfestival doen verschillende landen uit Europa en Azië mee. De komende 2 weken zijn op de vrijdag en zaterdag 2 vuurwerkshows per dag te zien vanaf het strand en de boulevard. 
* Speciale actie: BBQ-straat!
Wil jij kans maken op een barbecue voor de hele straat?! Luister dan morgen zeker naar Debby en haar Mannen.Wat moet je daarvoor doen? Bel met de reactielijn, 070- 390 54 54, of stuur ons een mail en geef je op via bbq@omroepwest.nl. We selecteren 1 kandidaat, die vervolgens zoveel mogelijk mensen uit zijn/haar straat oproept om massaal naar de studio te bellen. Je hebt maar beperkt de tijd hiervoor, dus je moet gelijk aan de slag.
Degene met de meeste bellers wint. Gedurende de week geven de presentatoren steeds een update van welke straat er met welk aantal voor staat. Patrick maakt op vrijdagmiddag tijdens Patrick in de Spits de winnaar van de week bekend.