Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Isabelle en Fred
Isabelle en Fred
REGIO - Het is weer vrijdag! Isabelle sluit daarom de week af met de altijd vrolijke Fred Zuiderwijk. Een muzikale uitzending met onder andere jazzlegende Tom Browne en de Haagse Regahs over het Zwingfestival.

*ColorRain

Een hardloopwedstrijd lopen en ‘beregend’ met gekleurd poeder? Dat is ColorRain. Tijdens de ColorRain bij night in Noordwijk aan Zee loop je een parcours van 4km langs de zee. Je rent door een kleurenwolk in het donker en daarna luid je de nacht in met een kleurenspektakel en muziek. Fred en Isabel worden bijgepraat over dit kleurrijke evenement. Wil je zelf meelopen? Kijk dan voor meer informatie op: www.colorrain.nl.

*Jazz Festival Delft

De Delftse straten en cafés staan het hele weekend bol van jazz. Vandaag gaat het Jazz Festival Delft van start en is de stad tot en met zondag gevuld met allemaal vrolijke deuntjes. Zaterdagavond kun je gratis en voor niets een jazz-grootheid zien optreden. Tom Browne scoorde in 1980 een hit met Funkin' for Jamaica. Hoe dat liedje ook alweer klinkt, dat laat hij horen bij Isabelle en Fred.

*Films

We praten je elke vrijdag bij over de nieuwste films. We vertellen je welke films je moet zien in de bioscoop en welke er eindelijk uitkomen op DVD. Maar er zijn ook films en bioscoopkaartjes te winnen!

*De Regahs op het Zwingfestival

Ben je gek op zingen, maar is op een podium staan een beetje te hoog gegrepen? Kom dan onder die douche vandaan en ga naar het Haagse Zwingfestival! In het Parktheater in Den Haag kun je volgende week zondag vier uur lang meezingen met bekende, Nederlandse hits. Dit jaar wordt het Zwingfestival voor de tiende keer gehouden. Onder andere Koos Alberts en de Regahs maken er een feestje van. Voordat de Regahs het Parktheater betreden, zetten ze vandaag onze studio op zijn kop.