Donderdag bij Debby en haar Mannen

Isabelle en Paul
Isabelle en Paul
REGIO - Isabelle Brinkman presenteert vandaag met Paul van Berkel. Samen bespreken zij het fenomeen diëten, een nieuw festival in Loosduinen en spelen het BBQ spel.

* 32 jaar op dieet

We zijn gemiddeld 32 jaar van ons leven op dieet! Drie kwart van de volwassenen is niet tevreden over zijn of haar gewicht. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Vrouwen blijken zich meer zorgen om hun gewicht te maken dan mannen. En verreweg de meeste ondervraagden hebben eigenlijk geen idee hoeveel calorieën ze dagelijks binnenkrijgen. Diëtist Liesbeth Smit-Verburggen praat ons bij over het fenomeen diëten.

* Festival Loosduinen

Den Haag is een gratis muziekevenement rijker: ‘Het Geluid van Loosduinen’. Op 14 september zijn er optredens van bands als Postmen, Splendid en The Clarks. Er is nog plaats voor 1 artiest om mee te doen aan het muziekfestival. Ben je muzikant en heb je een speciale band met Loosduinen? Dan kun je je opgeven voor de talentenjacht 'Het talent van Loosduinen'. In deze uitzending meer hierover en geeft Fake Plastic Trees, één van de deelnemers aan de talentenjacht, alvast een voorproefje!
* Lekker grillen
Geef je samen met je buurman/vrouw op voor het West BBQ spel! Je maakt kans op een geheel verzorgde barbecue voor 30 personen, dus voor de hele straat!
Bel tijdens de uitzending naar 070 390 54 54.