Maandag bij Debby en haar Mannen

Isabelle en Sjaak
Isabelle en Sjaak
REGIO - Sjaak Bral is weer terug van weggeweest. Isabelle en Sjaak praten je bij over modetrends voor mannen, Westerpop en de openluchtvoorstelling Avondland.
*Modetrends voor mannen
Het is moeilijk bij te houden welke modetrends er in zijn en welke kleding je maar beter in je kast kan laten hangen. Wij bij Debby en haar mannen houden je graag op de hoogte van nieuwste trends. De nieuwste modetrends voor vrouwen worden vaak breed uitgemeten in de verschillende vrouwen en modebladen. Maar wat zijn de trends op het gebied van mannenmode?

*Westerpop

Het muziekfestival Westerpop begon 24 jaar geleden met een bezoeker of 500. Inmiddels is het popmuziekfestival uitgegroeid tot een volwaardig 2-daags festival met rond de 15.000 bezoekers.Op 30 en 31 augustus zullen dit jaar ook weer grote namen voorbij komen tijdens de 24ste editie van Westerpop in Delft.

*Avondland

Een gezelschap van kunstenaars, schrijvers en een journalist treft elkaar in een salon. En dan… een moord! Een speciaal gecreëerd openluchttheater in een duinvallei in Noordwijk is het natuurlijke decor voor de voorstelling 'Avondland. Een Moordgeschiedenis', waarin muziek, zang, dans en spel bij elkaar komen in een bijzondere omgeving. In de studio zijn actrice Inge Ipenburg en regisseur Martine Zeeman.