Waalsdorp Zebra's winnen Voice of Peace

Winnaars Voice of Peace Montessorischool Waalsdorp
Winnaars Voice of Peace Montessorischool Waalsdorp
REGIO - De Waalsdorp Zebra's van de Montessorischool Waalsdorp zijn de winnaars van de eerste editie van Voice of Peace.
Op dinsdagavond 17 september vond in de grote vergaderzaal bij het Vredespaleis de eerste editie van Voice of Peace plaats. Een liedjeswedstrijd voor kinderen van 8 tot 12 jaar uit Den Haag. Alle liedjes worden gezongen in het kader van 100 jaar Vredespaleis en gaan over vrede.
De jury bestaande uit Gregor Bak, Robin Brock en Susanne de Rooij waren het unaniem over deze winnaar eens. Het liedje 'Peace Palace - een eeuw'  is origineel, de performance was mooi en het is ook goed gezongen. Zangjuf Stefanie Beekmans is heel erg trots op haar 'Zebra's': Mila, Emma, Laura, Frederiek, Nina, Divali, Christane en Julie.
De winnaars kregen de Voice of Peace bokaal uitgereikt door presentator en organisator Fred Zuiderwijk. Naast deze enorme bokaal wint deze groep jonge zangeressen ook een opname in de Haagse Basement Studio.
Op zaterdag 21 september kun je vanaf 8.30 uur, elk uur kijken naar een samenvatting van de Voice of Peace. De uitzending is daarna hier terug te zien.