Donderdag 12 september: Aflevering 2

REGIO - In aflevering 2 van “Lekker Heet!” maakt Jeroen Scheveningen weer onveilig en vraagt hij de strandgangers de zwembroeken van het lijf. Aangezien serveren in een strandtent niet tot zijn talenten behoort, gaat hij kijken of de onderwater wereld meer voor hem te bieden heeft. Hij loopt mee met Joris, dierverzorger in Sealife. Jeroen wordt aan het werk gezet en zal onder anderen Otter-poep op moeten ruimen.
Wie het “Pareltje van het Strand” is, wordt deze week letterlijk en figuurlijk “uitgevochten” tijdens een glibberige competitie olie worstelen. Zullen de dames elkaar heel laten, wie ontglipt de ander en wint de felbegeerde titel? Liever lui dan moe, dat kennen we niet! Jeroen gaat weer sporten in het zand. Deze week wordt de vlieger van zolder gehaald en zal hij “als een kind zo blij” zijn oude hobby weer herbeleven. Maar deze keer wel een tikkeltje heftiger. Met “Powerkiten” is de kans groot dat je zelf de vlieger wordt.
Het wekelijkse zweet is weer geproduceerd en dus is het tijd voor een overheerlijk drankje. Deze week zal de barman van Crazy Pianos op spectaculaire wijze een drankje klaarmaken. En ook de ijsblokjes zullen rijkelijk vloeien, van mond tot mond.