Woensdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Pierre met bloem
Debby en Pierre met bloem
REGIO - Op 25 september duiken Debby en Pierre de geschiedenis in, want de Leidse Shouwburg is maar liefst 308 jaar oud! Dit weekend kun je in Zoetermeer zelfs helemaal terug in de tijd met het festival Historisch Zoetermeer. Voor wie goedkoop wil koken, komt Merlien Welzijn op bezoek, met een speciaal kookboek.
*Jarige Leidse Schouwburg
De Leidse Schouwburg is jarig en is maar liefst 308 jaar oud geworden. Een bomvol en spectaculair theaterseizoen staat voor de deur. Bart van Mossel vertelt ons wat de schouwburg in Leiden dit seizoen te bieden heeft en geeft kaarten weg voor twee leuke voorstellingen.
 
*Budget koken
Het is een fabel dat je voor 5 euro per dag alleen een hamburger met friet kunt eten. Merlien Welzijn bewijst met haar kookboek dat je ook lekker en gezond kunt koken voor een klein prijsje. Een crisisbestendig kookboek. Ze legt uit hoe je voor het hele gezin een gezonde maaltijd op tafel zet, voor weinig.
 
*Historisch Zoetermeer
Wie denkt dat Zoetermeer te jong is voor historie, heeft het mis. Op het festival Historisch Zoetermeer komt de stadsgeschiedenis tot leven. Zo spelen 25 musicaltalenten uit Zoetermeer de musical Alchemist over baron Syberg, die in de Dorpsstraat woonde. Twee musicaltalenten vertellen over dit opmerkelijke verhaal. En organisator Sven Ruggenberg vertelt wat het festival nog meer te bieden heeft.