Donderdag bij Debby en haar Mannen

Debby Frits
Debby Frits
REGIO - Zin in een exotische maaltijd, maar is het moeilijk al de ingrediënten bij elkaar te harken? Vandaag zit de oplossing bij Debby en Frits op de bank. Wie wilt weten wat de juiste ingrediënten zijn voor veilige, maar goede seks: op de dag van de anticonceptie komt Barry van Seksshop Hans langs, met het juiste recept. Net zo goed in de categorie voorbereidingen is een oppas met een speciaal diploma, een idee van Centrum Jeugd en Gezin. Ook daarover bent u tijdens deze uitzending bij het juiste adres.

* Kruid en Druif

Kruid & Druif wil mensen inspireren om thuis vers, gevarieerd en ontdekkend te koken. Je kunt in de winkel allerlei exotische ideeën opdoen, bijvoorbeeld voor een visgerecht uit Sri Lanka of een groentesoep uit Cambodja.
Te gast zijn Marloes en Erik, zij nemen een culinaire verrassing mee voor Debby en Frits.

* Anticonceptie dag

Vandaag is het ‘Dag van de anticonceptie’. Internationaal wordt er stil gestaan bij het veilig bedrijven van de liefde en dat is maar goed ook, want veilige seks is van levensbelang.
Maar is seks met een voorbehoedsmiddel net zo intiem als seks zonder? Alles wordt uit de kast gehaald om veilige seks prettiger, fijner en spannender te maken. Vandaag ligt bij ons op tafel wat de hedendaagse markt te bieden heeft en Barry, van Seksshop Hans, aan de Herengracht vertelt.

* Oppasdiploma

Veel jongeren passen op kleine kinderen als bijbaantje. Het is een hele verantwoordelijkheid en zeker niet makkelijk. Want wat moet je precies doen als een baby huilt? Jongeren tussen de 12 en 16 jaar kunnen daarom bij Centrum Jeugd en Gezin in Den Haag hun oppasdiploma halen.
In de studio is Gerrit ter Horst van Centrum Jeugd en Gezin en hij heeft allerlei handige tips.