Donderdag bij Debby en haar Mannen

Gregor en Debby
Gregor en Debby
REGIO - Debby en haar Mannen is vandaag zeer divers. Debby en Gregor nemen een voorproefje van het Haagse Dictee, maar bespreken ook een heel spannend duurzaam kinderboek. Voor wie iets heeft op te biechten, mag dat live doen en wie dan nog niet aan zijn trekken is gekomen kan dat bij de nieuwe Chanel-tentoonstelling. Van plat-Haags, tot sjieke mode: het is er, in de studio van Debby en haar Mannen!

Groot Haags Dictee

Zondag 13 okotber vindt voor de laatste keer het groot Haags dictee plaats. De organisatie is in handen van onze Sjaak Bral, Marnix Rueb en Robert jan Rueb.
Het Groot Haags Dictee is op zondag 13 oktober in Zalencentrum Concordia op het Hoge Zand. Het evenement is op Omroep West te volgen via radio, tv en internet.

Maartje en Menno De meester van de Duistere Toren

Midden in Kinderboekenweek is het ook nog de ‘dag van de duurzaamheid.’ Hoe kan het dan ook anders dat dit jaar een van de nieuwe kinderboeken duurzaam is geproduceerd. Het kinderboek Maartje en Menno, de Meester van de Duistere Toren van schrijfster Marieke Gombault. En ze zit vandaag bij ons op de bank.

Biecht maar op!

iedereen heeft geheimen. Soms iets groots en schokkends maar vaker juist iets kleins en alledaags. Waarom hebben we geheimen? En voor wie? En waarom vertellen we geheimen eigenlijk aan anderen? Het Museum voor Communicatie pluist het uit en heeft biechtbuizen geïnstalleerd.

Chanel, de Legende

Als je een echte mode-liefhebber bent, heb je misschien wel iets in de kast hangen van Chanel. Een little black dress of een mantelpakje. Gabrielle Coco Chanel ontwierp onvervalste klassiekers. Haar ontwerpen en haar kleurrijke levensloop is een tentoonstelling waard. 'Chanel: de legende' in het Gemeentemuseum neemt je mee op reis door het leven en werk van Chanel.