Dinsdag bij Debby en haar Mannen

Isabelle en Stephan gekke brillen
Isabelle en Stephan gekke brillen
REGIO - WE HEBBEN RENZO VANDAAG WEER INGEWISSELD VOOR ISABELLE, WANT DEBBY GENIET NOG LEKKER VAN HAAR HERFSTVAKANTIE. SAMEN MET STEPHAN EVENBLIJ ONTVANGT ISABELLE ALLERLEI GEZELLIGE GASTEN. OJA... EN MOCHT JE JE AFVRAGEN WAAROM ALLES ZO GESCHREVEN IS?! HET IS VANDAAG CAPSLOCK-DAG!!!

HAPPY CAPSLOCK-DAY!!

en verder...
WeZorgen
Mensen die slecht ter been zijn, bijvoorbeeld ouderen, hebben vaak moeite met dagelijkse dingetjes. Even een lampje omwisselen of shoppen voor een leuk avondje uit; dat kan eigenlijk niet.
Het kan eng zijn om daarvoor een onbekend persoon binnen te laten. Om dat probleem op te lossen kun je sinds een paar weken terecht bij WeZorgen. Daar kun je een betrouwbaar persoon uitkiezen, om je badkamer te verbouwen of je te helpen met kleding uitzoeken. Een specialist die ook gezellig blijft voor een kopje koffie. Oprichter Olivier Coops is op bezoek, samen met ouderen-styliste en interieurontwerper Stefanie van Kouwenhoven.
One Direction fans opgelet!
Dinsdagavond wordt in het Westlandse theater De Naald een ‘One Direction Night’ georganiseerd. In Debby en Haar Mannen komen een aantal echte 1D-fans langs om over de band te praten en ze kunnen met een quiz kaarten winnen voor de One Direction Night.
Trendy mode voor een maatje meer
Het is niet eenvoudig om trendy mode te vinden wanneer je een maatje meer draagt. Want ook als je een grote maat draagt wil je er trendy, hip en sexy uit zien. Maar geen nood, dat kan ook gewoon!
In de studio vertelt Carolina, van Carolina XL in Den Haag, welke kledingstukken je het beste kunt mijden en wat je vooral wel kunt dragen.