Instellingen

Dinsdag bij Debby en haar Mannen

debby stephan op bank gek
debby stephan op bank gek

REGIO - Debby en Stephan hebben Dieuwertje Blok te gast. Gedragsbioloog professor Jan van Hooff  geeft een mini college en ze duiken in de wereld van William Shakespeare.

* Dieuwertje Blok over het Sinterklaas Journaal
Ze is al jaren het gezicht van het Sinterklaasjournaal. Sommige kinderen kunnen eerder haar naam zeggen, dan het gebruikelijke 'papa' en 'mama'. Dieuwertje Blok is tot en met 5 december elke dag om 18:00 te zien op Nederland 3 met het Sinterklaasjournaal, maar komt vandaag gezellig langs in de huiskamer van Debby en haar Mannen.

* Shakespeare Festival
Over de hele wereld is hij bekend om zijn toneelstukken en gedichten...William Shakespeare! In Den Haag is er een heel festival aan de beste man gewijd: ‘The Hague Shakespeare Festival’. Morgen gaat het van start in de Koninklijke Schouwburg. En het is toegankelijk voor een breed publiek. In de studio Elske van Holk van de organisatie, zij vertelt er meer over. En we geven straks vrijkaarten weg!

* Apen die apen na-apen
Apen die apen na-apen. Het is ontzettende tongbreker, maar ook het onderwerp van de lezing die gedragsbioloog Jan van Hooff aanstaande vrijdag geeft in het Museon. Dieren lijken gewoon te weten wat ze moeten doen en wanneer, maar hoe dan?! Jan van Hooff geeft in de studio alvast een mini-lezing.