Instellingen

Woensdag in Debby en haar Mannen

Debby en Pierre met hart
Debby en Pierre met hart

REGIO - Cabaretier Leon van de Zanden komt langs, Haagse burgklassers in actie op de fiets, stel je kookvragen aan Pierre en hoe zit het met de zorgverzekering in 2014?

*Zorgverzekering in 2014

Sinds gisteren zijn alle zorgpolissen weer bekend! Iedereen met een zorgverzekering heeft als het goed is de nieuwe papieren of een digitale polis gekregen. In deze polis staat precies beschreven welke vergoedingen in het nieuwe jaar worden geboden en onder welke voorwaarden. Hoog tijd om ze goed door te nemen. Want misschien is het wel beter om over te stappen? Waar we allemaal precies op moeten letten, dat vertelt Sandra de Jong van de Consumentenbond.

*Spinningactie

Het is vandaag de dag van de rechten van het kind. Op deze dag wordt er in het ADO Den Haag stadion een middag georganiseerd om kindermishandeling tegen te gaan. Haagse brugklassers springen op een spinningfiets voor een goed doel en geeft Pierre een kookworkshop over gezond eten. De presentator van het kinderprogramma is niemand minder dan Dennis Weening. Ondertussen praten de volwassenen over wat de kinderen spelenderwijs wordt bijgebracht: de verbinding tussen kindermishandeling en lichamelijke en mentale gezondheid.

*Vraag het Pierre

Elke woensdag geeft Pierre antwoord op al jouw kookvragen. Heb jij een gerecht dat je maar niet onder de knie krijgt? Vraag het Pierre! Stel je vraag via 070 390 5454 of via debbyenhaarmannen@omroepwest.nl

*Leon van der Zanden

Hij heeft er al heel wat theatervoorstellingen op zitten, speelde bij Comedytrain en was te zien in het tv-programma In Goed Gezelschap van de VARA. Cabaretier Leon van der Zanden! Momenteel is hij in de theaters te zien met zijn voorstelling Rebel. Op 22 november kun je er naar toe in Theater Diligentia in Den Haag. Maar eerst schuift hij aan op de bank bij Debby en Pierre.