Fans damesteam ADO Den Haag krijgen kerstfeestje

ADO dames
ADO dames
REGIO - Ricardo Bentvelzen, voorzitter van het Sfeerteam ADO Vrouwen, wil heel graag tjidens de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop het jaar uitluiden met een kerstfeestje. Hij schakelde daarom Isabelle Brinkman in om een aantal accessoires voor hem te fixen. Met behulp van Gulle Gever en Vermolen's Snackcar is het gelukt. Dank jullie wel!
Sfeerteam ADO Vrouwen zorgt tijdens de thuiswedstrijden van de ADO Den Haag vrouwen voor een gezellige sfeer. Vrijdag 20 december spelen de dames tegen Heerenveen hun laatste thuiswedstrijd voor de winterstop in het Kyocera Stadion. Ricardo wil met zijn fanclub tijdens de wedstrijd graag een goede kerstsfeer neerzetten en heeft Isabelle gevraagd om kerstmutsen, oliebollen en chocolademelk te regelen.

Gefixt

Hans van Egmond van Gulle Gever, een bedrijf dat relatiegeschenken verkoopt, is bereid om 250 kerstmutsen ter beschikking te stellen voor het voetbalfeestje. Ook de magen zullen gevuld worden. Vermolen's oliebollen gaat 20 december extra veel oliebollen bakken om alle fans een oliebol cadeau te kunnen doen. Eigenaar Fred Steenwijk heeft beloofd er maarliefst 400 te bakken.
Nog meer goed nieuws. Aanvoerster Lucienne Reichhardt heeft beloofd de wedstrijd tegen Heerenveen te winnen!