Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Fred leuk
Debby en Fred leuk
REGIO - Het is vrijdag en dat betekent gezelligheid met Debby en Fred. Zij ontvangen een bijzondere schoenmaker, krijgen tips voor moeilijk etende kinderen en genieten van de muziek van Veronique Sodano. Luisteren dus!

*Tico de schoenmaker

Tico Roozendaal helpt niet alleen de mensen in Zoetermeer met kapotte schoenen, maar leert ook elke woensdagavond jongeren uit de wijk Buytenwegh schoenen te repareren. Samen met deze jongeren, die over het algemeen een slechte reputatie hebben, gaat Tico iets goeds doen voor de maatschappij. Op zondag 24 november en zondag 1 december repareren zij schoenen van mensen die bij de voedselbank lopen. Samen met de jongeren Vincent en Clarence vertelt Tico over dit project bij Debby en Fred.

*Moeilijk etende kinderen

Komt de zin "Maaam.. Dit lust ik niehieet" je bekend voor? Dan ben je zeker niet de enige. Veel kinderen lusten eten dat er gezond, groen en onbekend uitziet bij voorbaat al niet. Toch is het belangrijk om je kinderen een gezonde en gevarieerde voeding te geven. Hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen kan diëtiste Liesbeth ons vertellen.
*Films
We praten je elke vrijdag bij over de nieuwste films. We vertellen je welke films je moet zien in de bioscoop en welke er eindelijk uitkomen op DVD. Maar er zijn ook films en bioscoopkaartjes te winnen!

*Veronique Sodano

Overal treedt ze op, van Naaldwijk tot Apeldoorn en van Hilversum tot Enschede, maar  voor ons blijft ze toch een beetje ónze Veronique Sodano. Inmiddels heeft ze haar eigen debuut-cd en komt ze een klein voorproefje geven van haar cd's en haar optreden bij Debby en Fred.