Instellingen

Woensdag in Debby en haar Mannen

Debby en Curt leuk
Debby en Curt leuk

REGIO - Debby en Curt doen de grote kruidnotentest samen met Sinterklaas, alles over hippe geitenwollensokken en het Crime Festival in Pathé Buitenhof.

*Kruidnotentest en bezoek Sinterklaas
Als het gaat om kruidnoten zijn er net zoveel keuze uit verschillende merken als bijvoorbeeld bij drop. Maar welke kruidnoten zijn de allerlekkerste? Geldt bij kruidnoten hoe duurder, hoe lekkerder? Curt en Debby doen hoogst persoonlijk een kruidnotentest en vergelijken hun uitkomsten met de test van de Consumentenbond. En niemand minder dan Sinterklaas schuift aan. Of hij het met de uitslag van de test eens is? Welke vindt hij zelf eigenlijk de lekkerste?

*Hippe geitenwollensokken

Je hebt er vast een voorstelling bij…geitenwollen sokken. Meestal gedragen door een biologieleraar die deze dikke sokken dan combineert met zijn charmante open sandalen. Maar je kunt er nu ook hip uit zien met geitenwollen sokken. Ze zijn in het nieuw gestoken door Effio en Granny's Finest. En best bijzonder, de limited edition wordt gebreid door de 88-jarige opa Leo!

* Lumière Crime Festival

Liefhebbers van Scandinavische series kunnen hun hart ophalen. Dit weekend is namelijk het Lumière Crime Festival in Pathé Buitenhof in Den Haag. Het hele weekend zijn er nieuwe afleveringen van series te zien en kun je vragen stellen aan de acteurs! En wij geven vrijkaarten weg voor zaterdag.