Instellingen

Donderdag bij Debby en haar Mannen

Frits eet hamburger
Frits eet hamburger

REGIO - Tweehonderd jaar geleden, toen Debby en Frits nog niet door de huiskamer schalden, kwam Willem I aan in Scheveningen. Hij ging gekleed in de prachtigste kledij, dat nu allang niet meer wordt verkocht. Nu de landing wordt nagespeeld, moet zijn hele crew en hijzelf weer worden aangekleed... Verder hebben Debby en Frits de beste alternatieven voor pakjesavond en Peter Tuinman vertelt over Stinchting Duchenne. Zet een kopje thee en ga er voor zitten met dit vieze weer!

Een alternatieve Sinterklaasavond

Heb je geen kinderen meer in huis die in de Sint geloven of simpelweg geen budget om ontzettend uit te pakken op 5 december? Er zijn genoeg leuke alternatieven om 't heerlijk avondje toch in Sinterklaassferen door te brengen. Debby en Frits geven je een paar leuke alternatieven, zoals het dobbelspel.

Peter Tuinman voor Stichting Duchenne

De cast van de theatervoorstelling Baantjer zet zich in voor Stichting Duchenne. Duchenne Spierdystrofie is een fatale spierziekte die wereldwijd ruim een kwart miljoen kinderen treft. De Cock met cee-oo-cee-kaa, gespeeld door Peter Tuinman, vertelt bij Debby en Frits over wat hij gaat doen om geld in te zamelen voor de stichting. De Duchenne-estafette is gestart in januari en heeft door inspanningen van onder anderen Humberto Tan en Mark Rutte al meer dan 200.000 euro opgeleverd.

Landing Willem I

62 uniformen van Franse en Engelse soldaten en nog eens 50 kostuums voor de hoofdrolspelers. Kostuummagazijn De Wit heeft een flinke kluif aan de voorbereidingen van het naspelen van de landing van Willem I. Eigenaar Reinier de Wit komt langs in de studio om te vertellen over de kleding en het startschot voor de herdenkingsweek '200 jaar koninkrijk'.

Win kaarten voor de Cavern-Beatles

Let goed op of je het Beatles-alarm hoort, want wie als eerst belt wint kaarten voor het vijftig-jarig Beatles-jubileum, met beste Beatles-coverband van het moment! Leg je hand maar vast op de telefoon en bel...